Megújult a Célpont Vadászcentrum Kft. honlapja!

Sok szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon!

 

Már egy ideje foglalkozatott minket a gondoltat, hogy a meglévő webes felületünket fejlesszük - egy szebb és a vásárlói igényeket rugalmasabban kiszolgáló honlapot hozzunk létre.

 

A munka már a nyár elején elkezdődött, és a mai napig folyamatosan zajlik. Alapvetően egy interaktív oldal létrehozása volt a cél, ami az elektronikus vásárlás mellett (webshop), hasznos információkkal, friss hírekkel, újdonságokkal próbálja az oldalra látogatók igényeit kielégíteni. Online boltunkban széles választékkal megtalálhatóak a vadász piacon jól ismert ruha márkák, kiegészítők, lábbelik valamint új és használt fegyverekkel*, optikákkal is bővítettük online palettánkat. Új menüpontként került fel az online vadászati tanácsadás, mellyel érdeklődőink, vásárlóink segítségére szeretnénk lenni, amennyiben vadászati témával kapcsolatosan kérdésük merülne fel.

 

Reméljük a későbbiek folyamán Ön is megtalálja oldalunkon az érdeklődésének megfelelő tartalmakat és később már a rendszeres látogatóink között köszönthetjük!

 

Az oldal létrehozásában szeretnénk megköszönni a segítségét Szombath Milánnak, aki nélkül a „megálmodott honlap” nem készülhetett volna el.

 Kántor Attila

Célpont Vadászcentrum Kft

 

.*A fegyverek vásárlása csak személyesen üzletünkben lehetséges, az érvényben lévő törvényi szabályozások mellett.

 

Megújult a Célpont Vadászcentrum Kft. honlapja!